zondag 20 oktober 2013

De comeback van Deherenvansurf

Deherenvansurf zijn er weer. Een sabbatical van een heel volleybalseizoen heeft de heren goed gedaan. In bijna ongewijzigde samenstelling zijn de eerste wedstrijden al weer gespeeld, en gewonnen. Alsof ze niet weg zijn geweest. Met speels gemak is de draad weer opgepakt. 3 Keer volledige winst en één setje slechts laten liggen in de comebackgame, zeggen de statistieken.

Hoe dat kan? Onderstaand wedstrijdmoment laat zien waarom. Lijntje van 5, als tegenstander om gek van te worden. Volleybal, het blijft een tactisch spelletje.



Terugkeer op de velden houdt natuurlijk ook terugkeer op het WWW in!  De afvalligen gaan jullie zo nu en dan in de zaal volgen, maar zien ook uit naar de online prestaties. De standen, de verhalen, de ambities, de winst, de promotie?, de vettigheden, de Chinees in Swifterbant. We lezen het graag. Succes mannen! Wij, Ton, Pieter en Gerard rekenen op jullie.

1 opmerking:

  1. Tranen van gevoel over deze verslaglegging schieten tekort. Dank.. Werkelijk fenomenaal om zo vroeg in het seizoen al publiek op de banken te mogen zien verschijnen.

    Mochten we in de buurt van Swifterband een Chinees restaurant van enig nivo weten te vinden, dan zullen we de verslaglegger natuurlijk een uitnodiging doen toekomen.

    <*.. Snif... *>

    BeantwoordenVerwijderen